Sibyllegatan 35   •   Anno 1916
Sibyllans Kaffe & Tehandel

Allmänt

Du handlar av Nordiska Kaffebolaget H. Hansson & Co Aktiebolag
Postbox 5003
SE-102 41 Stockholm
Org.nr 556083-2379
Moms.regnr. SE556083237901
E-post: info@sibyllans.se

Lägsta totala inköp är 300 kronor inklusive moms.

Priser

Priset på de varor du handlar anges inklusive moms. I kundvagnen framgår det totala priset inklusive moms. Lägsta totala inköp är 300 kr inklusive moms. Frakt inom Sverige är kostnadsfri.

Betalning

Betalning sker via kortdebitering. Kortdebiteringen hanteras av vår samarbetspartner DIBS (www.dibs.se) för att försäkra er korthantering.

Orderbekräftelse

När vi mottagit din beställning skickar vi omgående en orderbekräftelse med e-post. Var vänlig kontrollera din orderbekräftelse noga. Om du har frågor, vill ändra något i beställningen, hör av dig snarast möjligt till oss.

Ångerrätt

Ångerrätten gäller i 14 dagar och omfattar alla produkter utom te och kaffe. Te och kaffe klassas som livsmedel och omfattas därför inte av ångerrätten. Om du ångrar dig, meddela oss snarast. I ditt meddelande bör det klart och tydligt framgå att du ångrar din beställning. Ångerfristen börjar gälla från den dag du erhöll varan. Om det gäller en specialtillverkad vara, börjar ångerfristen gälla från den dag vi lämnat information. 

Ångerfristen gäller inte om tjänsten påbörjats under ångerfristen med ditt samtycke och/eller då varan på grund av sin beskaffenhet inte kan återlämnas. När du utnyttjar din ångerrätt är du skyldig att bevara varan i samma skick som du erhöll den. Om varan skadas eller kommer bort, på grund av att du är vårdslös, förlorar du ångerrätten. Tips! Om du vill beställa en större mängd te eller kaffe rekommenderar vi att du beställer en mindre mängd först.

Sekretesspolicy

När du lägger din beställning hos oss uppger du dina personuppgifter. I anslutning till din beställning och registrering godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att kunna fullgöra vårt åtagande gentemot dig.

Vår webbplats använder sig av s.k. cookies för att lagra användar-information, till exempel i varukorgen. Du har enligt Personuppgiftslagen rätt att få ta del av den information som vi lagrat om dig. Om den är felaktig, ofullständig eller irrelevant kan du begära att informationen korrigeras eller tas bort. Om så är fallet, kontakta oss via e-post.

Leveranstid

Normalt skickas din beställning inom två-tre dagar. Vid hög belastning eller under högsäsong kan vissa produkter ha en längre leveranstid.

Leveranser

Vi skickar alla våra paket med Posten Sverige AB. Om paketet skadas eller försvinner under transporten till dig är Nordiska Kaffebolaget AB betalningsansvarig, under förutsättning att du meddelar oss inom 14 dagar.

Garanti och service

Vi på Sibyllan/Nordiska Kaffebolaget garanterar att våra te- och kaffesorter är färska och att våra övriga produkter håller den standard som kan förväntas (för motsvarande pris). Våra smakbeskrivningar är personliga och formulerade vid ett visst provningstillfälle. Skillnader kan alltid förekomma. När det gäller bilder på produkterna så kan färgerna skilja mellan det du ser på din bildskärm och den verkliga produkten. Om du inte är nöjd med den levererade produkten, kontakta oss omgående.

Returer

Vi på Sibyllan/Nordiska Kaffebolaget vill självklart att du ska vara nöjd din vara. Om du ångrar ditt köp eller har upptäckt en defekt, har du alltid 30 dagar bytesrätt, gäller inte te och kaffe. Är du inte nöjd med din vara har du alltid 14 dagars ångerrätt, gäller ej te och kaffe. Om du vill returnera din vara, skicka den till: Sibyllan/Nordiska Kaffebolaget, Sibyllegatan 35, SE-114 42 Stockholm. Returer sker på din egen bekostnad utom när varan är defekt eller om vi skickat fel vara. Returer ska skickas som paket, inte mot postförskott. Vid byten betalar vi självklart alltid returkostnaden för ersättningsvaran.

Vår återbetalningsskyldighet

Nordiska Kaffebolaget AB ska, om du utnyttjat din ångerrätt, betala tillbaka vad du har betalat för varan snarast eller senast inom 30 dagar från den dag då vi tog emot varan i retur. Se även Konsumentverket Distansavtalslagen & E-handel, om du är privatperson. För företag gäller köplagen.

Sök på Sibyllans

Populära sökningar
Sibyllans | Sir Williams | Grönt te | Darjeeling | ekologiskt |
Om Sibyllans
Alltsedan 1916 har flanörer i myllret kring Östermalmstorg kunnat njuta färskt te och nymalt kaffe i den både charmiga och välfyllda lilla handelsbutiken med eget rosteri, belägen på Sibyllegatan 35. Läs mer
Hitta till oss

Sibyllans Kaffe & Tehandel

Sibyllegatan 35
11442 STOCKHOLM
08-6620663

Mån - Tors 10 - 18
Fre 10 - 18
Lör 10 - 16

NK Kaffe & Tehandel

Hamngatan 18
111 47 Stockholm
08-762 82 06

Mån - Fre 10 - 20
Lör 10 - 18
Sön 11 - 17